3D-bio för enögda!

Fick lite trevligt besök av en gammal barndomskompis, Per.
Efter att ha flängt runt och guidat genom hela stan samt avnjutit grekisk kvalitetsmat blev det dags för bio. Sedvanlig tidspress uppstod.
Jag har nämligen precis skaffat mig ett par linser, utan att egentligen ha väldigt dålig syn. Dock är det ju kul att ha perfekt syn då man t.ex. ska köra bil eller gå på bio.
Som nybörjare bör man däremot undvika att utsätta sig för extrem tidspress i samband med att man ska stoppa in fanskapet i de frenetiskt blinkande ögonen. Då kan man t.ex. få leta en evighet efter en lins som faller ner på golvet. Särskilt om belysningen är dålig p.g.a. man glömde byta den där jäkla glödlampan. Slutade med att Per och jag, med endast lins i ena ögat, flämtade oss in i salongen till den återstående delen av senaste Resident Evil.

Småtrevlig slaktrulle. Lite över förväntan faktiskt. Skönt att fullständigt kunna koppla bort hjärnkontoret för cirka en timme och fyrtio minuter. Sen var ju filmen i 3D. Det gör ju det hela liiite roligare och liiite coolare. Även om man efter ett tag, sittandes i sina dö-sexiga 3D-brillor, ens slutar reflektera över att filmen faktiskt visas i 3D.

Hade dock mycket hellre sett nya Wall Street. Om det inte vore för att den hade premiär först idag.
Sen blev det givetvis några kannor öl.
Tack för mig, kära läsare.


PerKommentarer
Postat av: Anonym

HAHHAHAH gud vad ja skratta då ja läste detta!

Detta förgyllde min dag älskling hahaha

2010-09-25 @ 03:29:23
URL: http://drosen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0