Vänstervriden kärlek - live från studion

Bara ett par dagar kvar till valet nu.
Till och med en både blind och döv person skulle ha svårt att missa detta faktum. Nyhetsrapporteringen är...ganska intensiv.

Ikväll var det dags för partiledarutfrågningen i TV4. TV4 vill ju gärna vara lite hippare och fräschare än statliga SVT, och det lyckas de väl med. Peter Jihde är väl visserligen en duktig programledare, men går det att tänka på något annat än IDOL när man ser karln?
Igår var utfrågningen riktad mot Alliansen och idag hade turen kommit till de Rödgröna - mer korrekt benämnda som "Rödgröna sörjan".

Det är svårt att inte upptäcka hur oense dessa partier egentligen är i många viktiga frågor. Och vilket sänke kommunisten och vänsterledaren Lars Ohly är för de övriga två partierna: Miljöhippiesarna och Gråsossarna.
Lars, som för övrigt flera gånger sagt att han blev ledsen då Berlinmuren föll 1989, passade på att riva av en väloljad PR-kupp. Han friade till sin fru i direktsändning. Gulligt? Snacka om att söka sympatiröster. Och det jäkliga är ju att det förmodligen finns några stackare som kommer rösta på honom bara därför. För att han plötsligt verkar "sympatisk" och "jordnära".
Vi får se hur sympatisk han känns när han vill kraftigt höja din skatt.

På tal om sänken kommer jag osökt in på ämnet Mona Sahlin. Opinionsmätningarna talar sitt extremt tydliga språk. Tycker ärligt talat hon vässat till sig litegrann i debatterna nu senaste veckan. Men hon är ändå en direkt belastning för partiet - och förmodligen hela landet i stort. 
Nu den 20:e september får hon vackert finna sig i att leva på en reducerad a-kassaersättning á la Alliansen när hon ska börja söka nytt jobb efter att hon hårt och resolut fått sparken från partiledarposten.Kommentarer
Postat av: amanda

Jag tycker Vänstern äger, och dom höjer ju skatterna för att kunna hjälpa andra;)

2010-09-16 @ 07:49:29
URL: http://amandaberglund.devote.se
Postat av: R

Jag vill inte att mina pengar ska gå till en gäng latmaskar ska gotta sig på min bekostnad, jag jobbar ändå väldigt hårt fö mina pengar.

2010-09-16 @ 17:37:23
Postat av: ilandsmannen

Amanda, det är precis det som är så trevligt i en demokrati. Man får tycka olika. :)Tyvärr har historien gång på gång bevisat att det som låter så trevligt och mysigt i den vänsterorienterade teorin (kommunismen) inte fungerar i praktiken.

2010-09-16 @ 18:39:41
URL: http://ilandsmannen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0