Sandra gästbloggar!

Gick in och kollade Fredriks blogg alldeles just och räknade ut att det är 4 dagar och 17 timmar sedan han skrev ett inlägg senast. Och så kan vi väl inte fortsätta att ha det så bra som denna blogg är! Egentligen tycker jag att alla som läser detta borde lämna en liten kommentar för att peppa den fantastiska ilandsmannen att skriva mer!

Och eftersom klockan är tidiga morgonen hos er i Sverige nu så kan lika gärna jag kasta in ett inlägg på hans blogg när han ligger i sängen och snarkar eller har avlidit bakom ett diskberg när inte hans kära hemmafru finns tills hand i hushållet! :)
Hursomhelst under tiden Fredrik inte skriver något tycker jag absolut ni borde följa min sömnlösa resa i Kina på http://drosen.se .

Allting är iallafall riktigt bra även om det är hektiskt schema och lite sömn. Men så är det även en fantastisk upplevelse och man får se och uppleva extremt mycket! Men självklart saknar jag Stockholm och såklart Fredrik och det ska bli skönt att komma hem, och framförallt till svensk mat! Samt en massa andra roliga grejer jag har på gång. 

Ikväll har vi en show som kommer att visas live på CCTV. Och hur man nu får den kanalen i Sverige har jag ingen som helst aning om.
Någon själ som läser detta kanske vet om det går att se någonstans på internet?Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0