Gullet på väg tillbaka

Sandra har varit borta cirka en månad nu. Men idag kommer hon hem. Nu är det slut på skönhetstävlandet, för den här gången. Ska till Arlanda om bara någon timme. :P

Sandra har tydligen mailat mig ett kontrakt med förhållningsregler jag måste rätta mig efter. Bland annat ska lägenheten vara städad, tacos finnas på plats, tända ljus ska finnas runtom i lägenheten och jag får ej vara nyrakad i ansiktet för att inte ta bort allt det "mysiga lurviga". Hårda krav, med andra ord, haha.
Men det ska inte vara några större utmaningar. Hon förtjänar nog lite lyx då hon kommer hem - innan vardagsallvaret börjar igen. Verkar som om det varit allt annat än semester för henne senaste veckan. Extrem sömnbrist och konstant träning och exponering på shower, parader etc. Att hon då är sugen på svensk mat känns inte vidare märkligt - kan vara skönt med ett avbräck från orm- och hundätandet i Kina.
Och jo tack, jag vet att tacos kanske inte är det första man förknippar med svensk matkultur. Men visst längtar man efter det då man är bortrest, finns det något godare?

Se på fasen, nu ser det ju riktigt fint ut här hemma! Städat och fint, tacosingredienser i kylen och skäggfjun på hakan.
Nu återstår bara prövningen  i form av diskberget på köksbänken. Den ultimata prövningen.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0