Anfallen av getingar!

Lunch på stan för en liten stund sen.
Någon som vet vad man kan göra när man angrips av en geting, som är fullständigt fast besluten om att äta din mat innan du själv gör det?

Detta har hänt de flesta uteserveringsätare nån gång. En del getingar är bara helt enkelt betydligt mer tjuriga än andra getingar. Lite som en våldsam, radikal vänsteraktivist som tjurigt surrar kring öronen. Den tror sig ha rätten att göra lite som den vill. Utan några vettiga argument varför.

Man viftar med armarna. Slår till den med tidningen. Flera gånger. Vimmelkantig och halvt sönderslagen fortsätter den ändå sin attack. Den ger sig helt enkelt inte. 
I sin utsatta situation, sittandes på en uteservering fylld med folk, vill man ju kanske inte påkalla uppmärksamheten från hela restaurangen genom att fäkta, skrika och slåss alltför våldsamt. I 25 minuter håller den på oavbrutet. Men människan vann slutligen. Sushin hamnade i magen.
Getingen överlevde dock och får forsätta leva sitt irriterande liv kring drottninggatan.

Vore kanon om det där el-racket man kan köpa fanns i fickformat. Perfekt med lite grillad geting till maten, som en extra proteinkälla?


Notera den envisa lilla stickaren i tallrikens övre högra hörn, smaskandes på en laxbit.

Kommentarer
Postat av: Evelina

Bortsett från biet.. Hur gott såg inte det där ut att vara?!

2010-09-02 @ 16:54:37
URL: http://pappersplan.blogg.se/
Postat av: Linda

USCH. Min absolut största fobi. Jag skriker som en kärring (okej, jag är tjej...) och springer. Det är lite jobbigt läge när jag är fast ute på en balkong. Eller när den är i min hall, och jag står utanför ytterdörren... helt utan någon möjlighet att gå in i min egen lägenhet. Tur att det finns hårspray och tändare... (Btw, hall-lampor tycker INTE om att flamberas, bara så du vet...)

2010-09-02 @ 18:05:15
URL: http://liiindans.blogg.se/
Postat av: ilandsmannen

Haha, ja, det var gott. Fick skynda mig att kasta i mig maten dock. En kapplöpning mot den lilla hungriga insekten, helt enkelt.:P

2010-09-02 @ 22:36:41
URL: http://ilandsmannen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0