Alla var inte lika städade!

Sitter på jobbet nu. Skönt att vara här på kontoret idag så man slipper se alla 1maj-demonstrerande sossar på stan!

Blev en kul kväll igår! Kanske inte exakt som alla hade tänkt sig, men så är de ju alltid.
Blev rätt satsigt med två proppade drinkbord till sällskapet. Det speciella var att jag trots detta, och trots att det var Valborg, själv var rätt nykter. Är ju en av de få människor i landet som faktiskt jobbar denna über-röda dag - arbetarnas stora högtid - första maj. Men det gjorde inget, kunde såklart festa loss och ha jäkligt kul hursomhelst!

Vissa andra var lite mindre lugna. T.ex. en välbekant bloggerska och sambo ligger fortfarande hemma i sängen och snarkar.
Efter den trevliga kvällen ville hon vid tre-snåret avrunda med en ölhävartävling med några grabbar vid bordet. Detta innebar att hon inom loppet av 5 minuter drack 3 st öl och 2 glas rosé. Grymt imponerad - kvinnan kan ju halsa som en hel karl!

Dock fick förstås den här superidén vissa konsekvenser.
Efter ungefär en halvtimme var det plötligt lite svårare att gå. Typ väldigt mycket svårare. Jag fick agera den skötsamme pojkvännen/vårdaren. Det hela slutade med två taxiresor, en massa snubblande i 14-centimetersklackarna, obegripligt fyllesnack samt en ofrivillig tupplur på toalettgolvet.
Så kan det gå! Lite fjortisvibbar kanske, men det där kan hända även den bäste. Första gången jag sett Sandra så full faktiskt.
Men det blev åtminstone inget Maria Ungdom eller 7,0-cider på en parkbänk! ;)

Kanske hon kommenterar detta på sin blogg då hon vaknar.
http://drosen.blogg.se 


Lägger upp lite bilder från gårdagen senare idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0