Jag klimatkompenserar

Galet najs vårväder idag här i stan! Har dock inte tid att vara ute så mycket idag, tyvärr.

Snubblade över en rätt schysst sida här på nätet.
Ni har garanterat någon gammal mobil skräpandes där hemma, eller hur? Och behöver lite extra pengar till designväskor, snabbmat, droger eller vad det nu kan vara?

Skicka då in de gamla mobilerna till det här företaget så får ni cash till kontot. För vissa modeller bara småsummor, men för en del gamla modeller kan man faktiskt få nån tusenlapp! De gamla mobilerna återvinner de på ett eller annat sätt. Både du och miljön (och antagligen företaget) tjänar på det hela!
http://www.envirofone.se/

Med tanke på hur galet många besökare den här bloggen har så tänker ni förstås att jag får några hundra lakan för att länka till dem. Men sanningen är, kära läsare, att jag gör det endast för att döva mitt dåliga miljösamvete. Jag är nämligen inte alltid miljöns bästa vän.

Har nog inte sopsorterat sen 90-talet. Och visst händer det att ett och annat batteri eller kvicksilvertermometer slinker ned bland hushållssoporna.
Och finns det nåt värre än alla ekologiska matvaror? Går knappt att hitta ett vanligt hederligt paket o-ekologisk mjölk nu för tiden.

Men tack vare min länkning här på bloggen och er läsare, så kommer nu ett par tusen extra mobiler att återvinnas.
Finns det nåt trendigare än att klimatkompensera?


Jag åker helikopter över Manhattan på New York-resa. Hade kunnat rest kollektivt istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0