Gumball 2010

Idag var dags för Gumball 3000 att passera Sverige.
Ni vet, biltävlingen med en mängd kändisar och stekare som betalt 300 000 kr för att delta i ett bilrally som sträcker sig över flera länder. Bland annat 50 cent, Xzibit och David Hasselhoff deltar i tävlingen.

Ikväll hade Gumball-turnén fest på Café Opera. Många kända ansikten från turnén skulle vara där. Jag och Sandra var där en snabb sväng och kollade läget. Riktigt mycket folk och härligt drag. Kändes lite som en kväll utöver det vanliga faktiskt. Såg dock ingen skymt av varken David Hasselhoff eller hans bil Kit. ;)
Fast det blev ett högst kortvarigt besök, blir jobb tidigt imorgon bitti.

Nu när vi kommit hem, bestämde sig Sandra för att börja laga mat till lunchen imorgon, såhär lagom tid klockan ett på natten. Hon är ju lite speciell, men såg så söt ut där vid stekpannan så jag passade på att knäppa en bild.
Jag ska i och för sig inte uttala mig alltför mycket om sena kvällsrutiner.
Nu blir det i alla fall kudden! Godnatt! Kommentarer
Postat av: Kim Åkerman

Skulle vilja se gumball 3000 genom Finland (de vågar inte dra det här via). För vårat bötessystem är annorlunda än ert. -:Beroende på hur hårt man kör får man ett visst antal dagsböter. En dagsbot är det beloppet du kan avvara per dag (man har räknat ut hur mycket som behövs till mat o.s.v) allt du tjänar utöver denna summa betalar du som böter i x antal dagar. Då svider det ju precis lika mycket för fattig som rik, eller? Det finns ju exempel på personer i Finland med hög inkomst som fått närmare 1 miljon EURO i fortkörningsböter. Jag vågar inte ens tänka på vad en oljeshejk skulle få … (så mycket att de helt enkelt inte vågar köra här)

Jag tycket åtmiståne att systemet vi har här är bättre en ert system med samma böter åt alla (det blir ju självklart så då att det känns mera ju mindre pengar du har)Men folk med mycke pengar brukar inte hålla med ;-)

2010-05-09 @ 13:51:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0