Flyger mot Norge inatt!

Sådärja, då var resväskan packad. Åker med flyget imorgon i tidigaste tänkbara arla morgonstund, klockan 06:45!

Blir alltså att kliva upp och åka till Arlanda mer eller mindre så fort huvudet har nuddat sängkudden inatt. Men det känns okej. Kommer först att flyga upp till Luleå för en snabbvisit innan vi sätter oss i bilen och kör hela vägen till vår stuga utanför Narvik i norra Norge.

Kommer bli något av en långweekend i vildmarks-anda fram till nu på onsdag. Finns en otrolig natur i dessa trakter! Fjordar, höga fjäll och ett riktigt grymt fiske. Både jag och digitalkameran är fulladdade inför detta.

Tyvärr verkar vi inte ha vädergudarna med oss. Medan jag lämnar ett sommarstockholm med prognos på cirka 30 plusgrader i helgen, har de lovat regn dit vi ska. Inte en dag - ALLA dagarna. Känns väl ändå lite väl elakt.
Får kanske offra en dammråtta eller nåt för att blidka gudarna innan avresan.

Åker med delar av familjen och släkten. Lilla gullet Sandra stannar i Stockholm och håller ställningarna och passar på att sola för mig också.

Kommer säkerligen bli en del grymma bilder och reportage från den norska vildmarken de närmsta dagarna! Men ha lite överseende med att det kanske kommer bli svårt att kunna ha tillgång till internet varje dag. ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0