Vaska mera!

Vaskat mycket i helgen?
Klart du har! Det är ju det nya. Senaste. Det alla vettiga människor ägnar sig åt.

För den oinvigde går det till så att man beställer något dyrt i baren, förslagsvis en flaska champagne. Men istället för att beställa in endast en flaska, ber man om två stycken och ber bartendern hälla ut den ena i vasken. Vaska den, helt enkelt.
Har man alltför många tusenlappar över som bränner i fickorna och på kontot har man alltså här en möjlighet att göra något åt saken. 

Vaskning fungerar även i en mängd andra situationer och går att anpassa efter din egen plånbok. Många går exempelvis nu för tiden in på hamburgerrestauranger och beställer alla tillgängliga hamburgare och slänger dem sedan framför alla övriga gäster på vägen ut, medan de äter upp en enda burgare. Blickarna från övriga hungriga matgäster lär vara förvånade. Detta fungerar förstås även på vanliga restauranger.
Testa även gärna vaska i korvkiosken, på bio eller varför inte i klädbutiken? Riktiga high-rollers vaskar hos bilhandlaren.

Det senaste just nu är sidan www.smsvaska.se. Där kan du enkelt och smidigt vaska bort dina pengar genom ett sms. Vem behöver gå på krogen numer?
Vill man ändå ta sig dit har smsvaska.se nu lanserat en android-app som gör att du kan vaska direkt i mobilen med ett tillfredställande trumpetande ljud för varje vaskning. Perfekt om kön till baren är lång!

Skaparen bakom smsvaska.se här förmodligen uppfunnit det sätt att tjäna pengar som har fördelaktigast förhållande i världen mellan inkomst och arbetsinsats.
Skänka pengar till behövande - ute. Elda upp pengarna i tomma intet - inne.

Jävligt intressant koncept att driva med. Men jag gråter en skvätt för mänskligheten.

Läs mer om vaskning här:
DN | Expr | Aft1 | Aft2


Patrick Bateman från American Psycho tar steget vidare och vaskar människor.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Det enda min plånbok tillåter mig att vaska är vatten ;)...! Roligt inlägg och det känns som att glimten i ögat finns där när man läser, åtminstonde så hoppas jag det!

Ha det fint

2010-08-09 @ 16:59:13
URL: http://nennie.webblogg.se/
Postat av: Ozena - domestic goddess

"Patrick Bateman från American Psycho tar steget vidare och vaskar människor." HAHAHAHA!

2010-08-10 @ 11:03:32
URL: http://ozena.blogg.se/
Postat av: vägen fram vägen till RECEPT-OCH VIKTBLOGGHehe :)

2010-08-10 @ 11:07:10
URL: http://vagenfram.webblogg.se/
Postat av: Hank

Nu finns även android-applikationen "Vaska". Vaska direkt från telefonen på krogen. Hör fanfaren ljuda och bli kungen på krogen! Sök på "Vaska" i Android Market och installera!

2010-08-11 @ 15:13:03
Postat av: Vaskarn

Intressant inlägg!Det är så sant som du skriver.

2010-12-16 @ 20:54:31
URL: http://www.vaskarna.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0