En femtiolapp räcker!

Hade ett inlägg tidigare om den ganska markanta prisskillnaden mellan tjej- och killkläder. Många höll med, men inte alla. Känns som att det påståendet fick lite mer vatten på kvarnen när jag nu gick in i en Gina Tricot-butik tillsammans med Sandra.
Sandra köpte en snygg klänning för 49 (fyrtionio) kronor! Svårslaget.

För övrigt hade en stor del av hela sortimentet detta pris. Och för de tjejer som tyckte 49 kr var lite för dyrt, hade de även en hel del plagg för 29 kr.

Detta inlägg skulle ju faktiskt även kunna funka som ett litet shoppingtips till alla tjejer där ute, som ännu inte noterat denna hiskeligt billiga rea. Till er shoppingsugna killar med kassa ekonomier, vill jag bara tipsa om möjligheten att bli transvestit.Kommentarer
Postat av: Jennie

Om man tänker såhär. När en kille ska på en "finare" fest tex brölopp så är klädvalet enkelt och han kan använda samma kläder gång på gång i stort sett. Kanske byta ut en slips för att matcha flickvännens klänning. Medans vi tjejer förväntas ha nya kläder på oss vid varje tillfälle så om det nu skulle vara så att våra kläder är billigare vilket jag inte har undersökt så är det inte mer än rätt =)! Vi får ju även lägga pengar på matchannde skor och smycken.. så i det stora hela så tror jag nog att killars klädkonto ligger några 0:or lägre.

2010-08-12 @ 22:32:05
URL: http://nennie.webblogg.se/
Postat av: Linda

Ja, jag var här på GIna Tricot i Luleå här för någon vecka sen, och hittade en klänning jag tittat på tidigare (som jag inte hann köpa innan de han plocka bort den ur butiken) som de reade ut för 29:-. Faktiskt helt värt. Så jag köpte ett gäng nya klänningar =)

2010-08-12 @ 22:58:34
URL: http://liiindans.blogg.se/
Postat av: Ewe

Du kan ju inte räkna med rean! Det är ju slutrea, klart fan det är billigt :P

2010-08-13 @ 16:58:50
URL: http://pappersplan.blogg.se/
Postat av: ilandsmannen

Ewe, du är välkommen att presentera ett motsvarande REA-erbjudande i en allmänt accepterad klädbutik med inriktning mot killar. :P

2010-08-13 @ 20:36:33
URL: http://ilandsmannen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0