Ska klubba många viktiga beslut...

Då är man nyblivet styrelseproffs. Kommer fr.o.m idag sitta i styrelsen för vår bostadsrättsförening.
Med denna gedigna erfarenhet i CV:t kommer jag utan vidare kunna söka styrelseordförande- och VD-posten i vilket börsnoterat bolag som helst!

Nä. Men för att vara seriös. Jag tänkte att det i en bostadsrättsstyrelse mest satt trötta pensionärer som bara pratar och det aldrig händer nånting. Där man pratar om den där fina renoveringen av tvättstugan, som efter 10 års prat inte ens har påbörjats. Eller en massa nitiska pedanter med ett sjukligt kontrollbehov.
Men det var faktiskt inte så dumt! Trevliga människor i föreningen. Och jag kommer bland annat se till att vi faktiskt kommer igång och börjar bygga balkonger här!

Ikväll blir det att försöka ta en tidig kväll. Med betoning på försöka. Har rätt svårt att komma i säng före det blir så sent att tv-serierna övergår till 80-talsserier. Typ McGyver och Miami Vice. Inget ont om de serierna, men det är inte direkt därför jag inte somnar i tid. Vissa människor är bara lite mer kvällspigga än andra. Har faktiskt läst att man genetiskt sett kan vara mer eller mindre morgontrött/kvällstrött.

Med de kloka orden säger vi godnatt! ;)Kommentarer
Postat av: Sofia

Men se där Fredrik, så du har börjat blogga. :)För övrigt var det ett tag sen vi hördes vid. Knappt så jag vetat om du överlevt eller ej nu när du måste leva utan midnattssol, mygg och norrlänsk ren luft.Och självklart så måste du inte presentera dig med "Brasseriet" före Fredrik, jag kopplar inte ihop dig med Brasseriet speciellt mycket eftersom jag så sällan var där. ;)

2010-04-30 @ 10:21:26
URL: http://idamariasofia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0